Tombola scoala uvertura mall
Azi la Botosani

Niculina Bacinschi

Doi ani au trecut de la oribila crimă din Hilișeu: Fată înjunghiată și incendiată din gelozie

Vineri, 24 Aprilie, 2015

La sfârşitul acestei luni se împlinesc doi ani de la oribila crimă care a zguduit judeţul. Niculina Bacinschi, eleva de 17 ani ucisă din gelozie de un tânăr de 23 de ani a fost condusă pe ultimul drum de întreaga suflare din comună, scrie Opinia... continuare »

Criminalul care a incendiat şi măcelărit o elevă – un sfert de veac după gratii

Joi, 06 Februarie, 2014

Cătălin Andronicese, tânărul care primăvara trecută a înjunghiat-o de mai mult ori pe eleva Niculina Bacinschi, după care a incendiat-o, a fost condamnat la 25 de ani de închisoare. Curtea de Apel Suceava a menţinut astfel pedeapsa aplicată în decembrie de Tribunalul... continuare »

Ucigaşul Niculinei, eleva ucisă, condamnat de judecători – AFLĂ-i sentinţa

Marti, 10 Decembrie, 2013

Pe data de 10 noiembrie 2013, Niculina Bacinschi, fata care a fost incendiată şi înjunghiată de un tânăr din Hilişeu Horia ar fi trebuit să împlinească 17 ani. Pe data de 10 decembrie, criminalul care a băgat-o în mormânt a fost condamnat de judecătorii de... continuare »

17 ani făcuţi în mormânt,lacrimi pentru eleva ucisă: Te rog întoarce-te, este ziua ta

, 10 Noiembrie, 2013

Duminică, 10 noiembrie, Niculina Bacinschi, eleva incendiată şi înjunghiată în primăvară, în timp ce se întorcea de la şcoală, ar fi trebuit să aibă cea mai frumoasă zi din an. Ar fi trebuit să fie ziua în care să aniverseze împlinirea a 17 ani. "Niculina... continuare »

După 4 luni, incendiatorul fetei din Hilişeu dat pe mâna judecătorilor

Miercuri, 21 August, 2013

După aproape patru luni de zile de la decesul Niculinei Bacinschi, adolescenta care şi-a găsit sfârşitul după ce a fost înjunghiată în mai multe rânduri şi stropită cu benzină, criminalul acesteia va fi trimis în sfârşit în judecată. Asta după ce, procurorii... continuare »

Anchetă oprită de „hârţogăraie” la criminalul din Hilişeu Horia

Vineri, 09 August, 2013

La aproape patru luni de zile de la moartea şocantă a elevei din Hilişeu Horia, criminalul ei care a decis să îi ia viaţa într-un mod extrem de crud încă se află sub anchetă. Motivul este unul extrem de simplu şi anume birocraţia din România care în cele... continuare »

„O chestie umană” a scăpat incendiatorul elevei din Hilişeu dintr-un proces

Joi, 18 Iulie, 2013

Răspunsul pare să fie unul pozitiv după ce s-a întâmplat într-un alt proces pe care Cătălin Andronicese, tânărul de 24 de ani care a incendiat şi înjunghiat eleva din Hilişeu Crişan, l-a avut cu alţi săteni. Pe 9 aprilie, la Judecătoria Dorohoi, a fost... continuare »

Şefimea judeţului în comuna elevei incendiate: Criminalul a transmis un mesaj

Joi, 30 Mai, 2013

La o lună şi o zi de la tragicul eveniment căruia i-a căzut victimă o elevă din satul Hilişeu Crişan, autorităţile responsabile de ordinea şi liniştea publică s-au deplasat în comuna fetei. La Primăria Hilişeu Horia a avut loc şedinţa Autorităţii... continuare »

Criminalul din Hilişeu cercetat pentru omor deosebit de grav

Joi, 23 Mai, 2013

În urma rezultatului medico legal în posesia căruia au intrat, procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Botoşani au hotărât schimbarea încadrării juridice în cazul tânărului care a provocat moartea Niculinei Bacinschi, fata din Hilişeu Horia... continuare »

Complicele bolnav la uciderea elevei din Hilişeu – Filmul incredibil al crimei : Apă, apă, apă / A primit ce-a meritat

Luni, 13 Mai, 2013

„Culmea, culmilor, se spune că tot în acea locaţie, tatăl acestui om – dacă se mai poate numi om – ar fi aşteptat-o pe mama, ani şi ani în urmă şi ar fi luat-o la bătaie. Noroc cu şoferul de la autobuz, că a intervenit şi a lăsat-o”. Spusele aparţin... continuare »

Iubitul fetei incendiate, film impresionant: te iubesc chiar dacă eşti departeVIDEO

Marti, 07 Mai, 2013

Cătălin Jacută, băiatul care a iubit-o pe Niculina Bacinschi, tânăra înjunghiată şi incendiată din localitatea Hilişeu Horia a rămas doar cu amintirea celei pe care probabil şi-o dorea alături toată viaţa sa şi un cu un teanc de fotografii în care a fost... continuare »

A dispărut contul fetei incendiate

Luni, 06 Mai, 2013

Niculina Bacinschi, adolescenta înjunghiată şi apoi incendiată în urmă cu o săptămână, nu mai are cont pe Facebook. Pagina acesteia de pe celebra reţea de socializare a fost activă săptămâna trecută şi după decesul său, acolo fiind postate zeci de mesaje... continuare »

Incendiatorul fetei din Hilişeu a cerut eliberarea în ziua înmormântării

Sambata, 04 Mai, 2013

Cătălin Andronicese, tânărul care a recunoscut că a înjunghiat-o şi apoi incendiat-o pe Niculina Bacinschi, a cerut să fie pus în libertate. Pe 30 aprilie procurorii au solicitat Tribunalul Botoşani arestarea acestuia pe o perioadă de 29 de zile. Două zile... continuare »

Primarul de Hilişeu şocat, cere poliţiştilor măsuri pentru evitarea altei tragedii

Joi, 02 Mai, 2013

Ioan Butnaru, primarul comunei Hilişeu Horia este de asemenea marcat de nenorocirea care a lovit în comunitatea pe care o conduce. Şi dată fiind cruzimea cu care Niculina a fost trimisă în lumea celor drepţi, şeful administraţiei publice locale a început să ia... continuare »

Ultimele minute, ultima bucurie a Niculinei – VIDEO mărturisire în premieră

Joi, 02 Mai, 2013

Colegii de clasă ai Niculinei de la Grupul Şcolar „Regina Maria” din Dorohoi au fost de asemenea prezenţi la înmormântarea fetei care şi-a găsit sfârşitul ucisă de un tânăr de 23 de ani prin înjunghiere şi în flăcări după ce a fost stropită cu benzină.... continuare »

Pagina 1  2   3